Prenesi katalog
Prejmite e-novice
  • Omogočamo brezskrben nakup opreme za dom.
0
KOŠARICA

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

Pogoji akcije "50 % + gratis pomivalni stroj + brezplačne storitve"

Akcija se upošteva kot 50 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj, ki so bile naročene med 11.9. - 30.9.2018 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu; iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. 50 % znižanje prejmete na znamke kuhinj Noblessa, Designo+ in Gorenje+. Akcija ne velja za gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.000,00 €, z že upoštevanimi popusti, vam podarimo pomivalni stroj Gorenje GV61010 566903 in omogočimo brezplačne storitve.

Brezplačne storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu ali salonih GA+kuhinje; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov, kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Storitev 5 let brezskrbnosti velja na znamke kuhinj Noblessa in Designo+. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi, kakršnikoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega). 

Načini plačila: gotovinsko, TRR, Maestro, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 12 do 60 obrokov (do vrednosti 10.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners, Amex in NLB karticami.

© 2017 Aparati d.o.o. Vse pravice pridržane.