Prenesi katalog
Prejmite e-novice
  • Omogočamo brezskrben nakup opreme za dom.
0
KOŠARICA

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

 

 

"Pogoji akcije 50 % znižanje in dodatnih 20 % popusta + 200,00 € vam podarimo ob nakupu bele tehnike + brezplačne storitve"

Akcija se upošteva kot 50 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinje in 20 % dodatni popust na ceno lesenega dela kuhinje, z že upoštevanim 50 % popustom. V končnem izračunu akcija torej predstavlja 60 % popust na redno ceno kuhinje. Akcija velja za kuhinje, ki bodo naročene v obdobju med 13.12.2018 – 14.01.2019 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu; iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Primer izračuna cene kuhinje - Redna cena lesenega dela kuhinje: 10.000,00 €; 50 % znižanje na redno ceno lesenega dela kuhinje: 5.000,00 €; 20 % dodatno znižanje na ceno lesenega dela kuhinje, z že upoštevanim 50 % popustom: 4.000,00 €. Iz izračuna so izvzeti stroški nakupa na obroke, kredita. Akcija ne velja na gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja na znamke kuhinj Noblessa, Designo+ in Gorenje+. Ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.000,00 €, z že upoštevanimi popusti, vam omogočimo brezplačne storitve.

Brezplačne storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov, kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Storitev 5 let brezskrbnosti velja na znamke kuhinj Noblessa in Designo+. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega).

Akcija "200,00 € vam podarimo ob nakupu bele tehnike" velja kot popust v višini 200,00 € na skupni, končni znesek najmanj treh različnih gospodinjskih aparatov in velja zgolj ob hkratnemu nakupu lesenega dela kuhinje nad 2.500,00 €, z že upoštevanimi popusti. Akcija se upošteva le pri naslednjih kategorijah bele tehnike: kuhalna plošča, vgradna pečica, pomivalni stroj, hladilnik. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Načini plačila: gotovinsko, TRR, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 12 do 60 obrokov (do vrednosti 10.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners, Amex in NLB karticami.

"16 % znižanje na belo tehniko"

 Akcija velja na gospodinjske aparate; na redne in klubske cene. Akcija ne velja na spletne cene; akcije se med seboj izključujejo. Akcija je časovno omejena in velja od 13.12 do vključno 14.01.2019. Po tem datumu pridejo v veljavo klubske cene gospodinjskih aparatov. Informacije o klubskih cenah prejmete v vseh salonih GA+kuhinje ali s klicem na telefonsko številko 080 7338. Akcija velja ob nakupu v salonih GA+kuhinje, ob plačilu v enkratnem znesku (gotovina, kartica, nakazilo na TRR, plačilo po povzetju). Akcija ne velja na znamke Miele in Körting.

© 2017 Aparati d.o.o. Vse pravice pridržane.