Prenesi katalog
Prejmite e-novice
  • Omogočamo brezskrben nakup opreme za dom.
0
KOŠARICA

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

Pogoji akcije: »Prejmite darilno kartico v vrednosti 150€!«

Akcija "Prejmite darilno kartico v vrednosti 150€" poteka v času trajanja aprilskega kataloga, od 12.4.2018 do vključno 8.5.2018. K njej lahko pristopite na dva načina:

1. Izpolnite prijavnico v katalogu, jo izrežete in nam jo do vključno 8.5.2018 pošljete po pošti na naslov: Aparati d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana; s priposom "Kataloška akcija"

2. Do vključno 8.5.2018 izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete SPODAJ.

 

Vse prispele prijave bomo obravnavali enakovredno. V roku meseca dni od prejema prijavnice vam po pošti na dopisan naslov vrnemo darilno kartico v vrednosti 150€. Pogoji koriščenja dobroimetja so sledeči: dobroimetje velja pri enkratnem nakupu v vrednosti vsaj 2500€, z že upoštevanimi popusti in akcijami. Dobroimetje je možno koristiti zgolj 1x, v enkratnem znesku in se obračuna kot popust ob nakupu. Darilne kartice med sebooj niso združljive, ena kartica velja za en nakup v višini 2500€ ali več. Darilna kartica je veljavna eno (1) leto od izdaje. Na embalaži darilne kartice je naveden datum izdaje. Darilna kartica ni zamenjljiva za denar in z njo ni mogoče kupiti druge darilne kartice ali jo zamenjati za drugačno vrsto dobroimetja. Če v letu dni ne nameravate opraviti večjega nakupa kuhinje in/ali gospodinjskih aparatov, jo lahko podarite drugi osebi. Darilna kartica velja za nakupe v salonih GA+kuhinje in ni veljavna za spletne nakupe. Podjetje Aparati d.o.o. ne odgovarja za krajo, izgubo ali poškodbe darilne kartice. Akcije se med seboj izključujejo, razen, če je navedeno drugače. Popust ne velja na že opravljene nakupe ali vplačane avanse. Začetek akcije 12.4.2018

 

Na brezplačno 3D načrtovanje se lahko prijavite preko izpolnjenega obrazca TUKAJ >>

 

Ravnanje z osebnimi podatki

Z vašimi podatki bomo ravnali skrno in zaupno. Vaši podatki (ime, priimek, naslov) bodo upoorabljeni zgolj 1x, za pošiljanje darilne kartice. To je tudi primarni razlog, da ste nam svoje podatke sploh posredovali. Po izteku akcije oziroma po tem, ko vam bomo odposlali darilno kartico, vaših podatkov ne bomo več hranili. Pridobljeni podatki bodo varno uničeni oziroma izbrisani in ne bodo del naše baze podatkov. V primeru nejasnosti se lahko obrnete na nas s poslanim mailom na info@ga.si ali s klicem na 080 7338.

 

Izpolnite obrazec in prejmite darilno kartico v vrednosti 150 EUR

© 2017 Aparati d.o.o. Vse pravice pridržane.