Prenesi katalog
Prejmite e-novice
  • Omogočamo brezskrben nakup opreme za dom.
0
KOŠARICA

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

 

Pogoji "Black Friday"

Akcija za kuhinje: V sklopu "Black Friday" vam ponujamo še dodatnih 200 € popusta ob nakupu kuhinje nad 2.500,00 €. Akcija velja le za kuhinje, ki bodo naročene od vključno petka, 23.11. 2018 do vključno sobote, 24.11.2018, v kateremkoli salonu GA+kuhinje; iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Akcija ne velja na gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen, če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo. 

Akcija za aparate: 20 % znižanje gospodinjskih aparatov velja na redne in klubske cene gospodinjskih aparatov v času od vključno petka, 23.11. 2018 do vključno sobote, 24.11.2018. Akcija ne velja na spletne cene in akcijske cene v katalogu, akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja le za nakupe v salonu  (gotovina, nakazilo na TRR, plačilo po povzetju). Akcija ne velja na aparate znamke Miele in Körting.

"Pogoji obstoječe akcije 50 % znižanje in dodatnih 20 % popusta + brezplačne storitve"

Akcija se upošteva kot 50 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinje in 20 % dodatni popust na ceno lesenega dela kuhinje, z že upoštevanim 50 % popustom. V končnem izračunu akcija torej predstavlja 60 % popust na redno ceno kuhinje. Akcija velja za kuhinje, ki bodo naročene v obdobju med 8.11. – 10.12.2018 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu; iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Primer izračuna cene kuhinje - Redna cena lesenega dela kuhinje: 10.000,00 €; 50 % znižanje na redno ceno lesenega dela kuhinje: 5.000,00 €; 20 % dodatno znižanje na ceno lesenega dela kuhinje, z že upoštevanim 50 % popustom: 4.000,00 €. Iz izračuna so izvzeti stroški nakupa na obroke, kredita. Akcija ne velja na gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja na znamke kuhinj Noblessa, Designo+ in Gorenje+. Ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.000,00 €, z že upoštevanimi popusti, vam omogočimo brezplačne storitve.

Brezplačne storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov, kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Storitev 5 let brezskrbnosti velja na znamke kuhinj Noblessa in Designo+. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega).

Načini plačila: gotovinsko, TRR, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 12 do 60 obrokov (do vrednosti 10.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners, Amex in NLB karticami.

 

© 2017 Aparati d.o.o. Vse pravice pridržane.