Prenesi katalog
Prejmite e-novice
  • Omogočamo brezskrben nakup opreme za dom.
0
KOŠARICA

Tvoja košarica je prazna!

Naj se nakupovanje začne!

Pogoji akcije:

"Garantiramo najnižjo ceno aparatov in kuhinj" 

V akcijo »Garantiramo najnižjo ceno« so vključeni artikli blagovnih znamk AEG, Electrolux, Beko, Bosch, Siemens, Candy, Gorenje, Zanussi, Indesit, Hotpoint Ariston, ki jim garantiramo enako ali najnižjo akcijsko ceno med konkurenčnimi trgovinami v Sloveniji. Primerjava se nanaša na akcijske cene konkurečnih trgovin,  ki imajo  v svoji ponudbi gospodinjske aparate in kuhinje. Izključeni so izredni popusti in spletna ponudba (oz. popusti). Cena je oblikovana na osnovi rednih in akcijskih cen enakih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji in ne zajema ekskluzivnih aparatov konkurenčnih trgovin, ki imajo v svoji ponudbi gospodinjske aparate in kuhinje.

V akcijo »Garantiramo najnižjo ceno« so vključene tudi cene kuhinj, blagovnih znamk Noblessa, Nolte, Gorenje+ in Marles. Če v konkurenčni trgovini zasledite kuhinjo v enakem sestavu, enakih materialov in enakega cenovnega  razreda, ki je cenejša, vam bomo izenačili ceno. Cene kuhinj se oblikuje glede na aktualne cene, oglaševane  pri konkurečnih podjetjih.  Upoštevajo se cene, s katerimi konkurenčna podjetja komunicirajo v njihovih aktualnih katalogih.

V kolikor boste v konkurenčnih trgovinah, ki imajo v svoji ponudbi gospodinjske aparate in kuhinje v republiki Sloveniji, v okviru njihovih akcijskih cen zasledili blago, ki ima nižjo ceno od cene, po kateri se produkt prodaja v Aparati d.o.o., vam bomo ob nakupu artikla z našo ceno nad 300€, na konkurenčno ceno priznali dodatnih 10€ popusta na prodajnem mestu Aparati d.o.o. , oziroma vam bomo izenačili ceno za artikle s ceno do 300 € ali manj. Za nakupe izvršene v Aparati d.o.o. po 8.7.2016., lahko zahtevate vračilo razlike do konkurenčne cene do 30 dni po nakupu s predložitvijo originalnega računa Aparati d.o.o. in zgoraj navedene ponudbe konkurenta družbi Aparati d.o.o. in sicer v vseh trgovinah GA+kuhinje. Vsak račun je mogoče v povrnitev predložiti samo enkrat. Akcija ne velja za primerjavo ponudb spletnih trgovcev. Aparati d.o.o. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom. Preklic se objavi izključno na spletni strani družbe Aparati d.o.o.. Preklic ne velja za že izvršene nakupe.

 

 

© 2017 Aparati d.o.o. Vse pravice pridržane.